Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πλήθος κόσμου στην πίτα του Συλλόγου “Η Ορεστίς” παρά τη γαστρεντερίτιδα! (φωτογραφίες)

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου “Η Ορεστίς”, και παρά την επιδημία γαστρεντερίτιδας, έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 11.30 π΄μ, η Κοπή της Βασιλόπιτας της “Ορεστίδος”, στην αίθουσα ” Βασίλειος Αβραμίδης” του κτηρίου ” Δωρεάς Δαμιανού Δούμα. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Λεωνίδας και τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Ν.Δ κ. Μαρία Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης, η σύζυγος του μεγάλου ευεργέτη του συλλόγου μας κ. Αγγέλα Δούμα, πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων, της Φιλοπτώχου Αδελφότητος, της Ευξείνου Λέσχης, του Συλλόγου Μικρασιατών , του Κυνηγετικού συλλόγου και οι δάσκαλοι των τμημάτων του συλλόγου.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ορεστίδος Κωνσταντίνος Αδάμ, μετά τις καθιερωμένες ευχές προέβη σε έναν ευσύνοπτο απολογισμό της περασμένης χρονιάς, η οποία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον σύλλογο της Ορεστίδος, με διοργάνωση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων και υποσχέθηκε ότι το Δ.Σ θα συνεχίσει με αντίστοιχες δράσεις και το 2019.
Η τυχερή της χρονιάς στην οποία “έπεσε ” το νόμισμα ήταν η χορωδός του συλλόγου Ασημούλα Σαχινίδου η οποία έλαβε από τα χέρια της δωροθέτη κυρίας Αγγέλας Δούμα, ένα περίτεχνο κόσμημα , ακριβές αντίγραφο αρχαίου ελληνικού κοσμήματος, που εκτίθεται στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.
Ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα τα οποία ετοίμασαν με μεράκι οι κυρίες του συλλόγου μας.
Χρόνια Πολλά, με υγεία. Καλή και δημιουργική χρονιά για τον σύλλογο μας και τον τόπο μας!

 

Back to top button