ΑγροτικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς στη Zootechnia (φωτογραφίες – βίντεο)

Το περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς στη στην 11η Zootechnia επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αραχωβίτης και είχε μια σύντομη συνομιλία με την κ. Άννα Μόσχου, ταμία του συνεταιρισμού και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Προγράμματος 10.2.1. του ΥΠ.Α.Α.Τ. «Ελληνική Κόκκινη Φυλή: Προοπτικές και Βιωσιμότητα».

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς συμμετέχει στη ZOOTECHNIA με το πρόγραμμα 10.2.1 «Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία» Ελληνική Κόκκινη Φυλή Καστοριάς- Κρυσταλλοπηγής, στο περίπτερο 16 stand 39.

Σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της δράσης 10.2.1 εκ μέρους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων περίπτερο 8 σταντ 5 από την νόμιμη εκπρόσωπο του έργου κ. Άννα Μόσχου και τον αναπληρωτή καθηγητή του Α.Π.Θ – Τεχνικού Συμβούλου του ΑΣΟ Καστοριάς κ. Αναστάσιο Μιχαηλίδη. Θα ακολουθήσει event γαστρονομίας από τον Σεφ και καθηγητή γαστρονομίας κ. Γεώργιο Παλησίδη με βάση το μοσχάρι της Ελληνικής Κόκκινης Φυλής και άλλα τοπικά προϊόντα της Καστοριάς χορηγίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς.

 

One Comment

Back to top button