ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η Καστοριανή Ρία Κολλήγα βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια της έμφυλης βίας και στην αξία της ανθρώπινης ζωής. Κατά τη διάρκεια της τιμήθηκαν σωματεία της ΕΠΣΔΜ που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, καθώς και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο.

Μεταξύ των προσώπων που τιμήθηκαν ήταν και η Καστοριανή Ρία Κολλήγα, για την πολυετή προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης, στον οποίο συνεχίζει και σήμερα, από άλλο πόστο να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Για την ιδιαίτερα σημαντική αυτή στιγμή, η Ρία Κολλήγα, ανέφερε τα εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb:

”Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Μακεδονιας για την τιμή που έκανε και σε μια τόση σημαντική μέρα να με συμπεριλάβει ανάμεσα σε ζωντανούς θρύλους του ποδοσφαίρου και να με βραβεύσει για την προσφορά μου στο άθλημα που έχει κερδίσει κατά κράτος την καρδιά μου.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Άρη που με έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια, και εύχομαι στο μέλλον να ζήσουμε ακόμα πιο όμορφες στιγμές”!

sentranews.gr

 

 

Back to top button