ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Σύλλογος Καστοριανών της Αθήνας “Ο Άγιος Μηνάς” έκοψε τη βασιλόπιτά του (φωτο)

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες

Την 27η Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Amalia στην Πλατείας Συντάγματος η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Καστοριανών της Αθήνας «Ο Άγιος Μηνάς».

Η εκδήλωση έγινε σε γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα με την συμμετοχή των συμπατριωτών και των φίλων μας, όπου χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς της Καστοριάς μας και διασκεδάσαμε με την συνοδεία μουσικής και πλούσιου μπουφέ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολές τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κκ Σεραφείμ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κκ. Συμεών Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και επίσημοι από την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Τον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, εκπροσώπησε η επιστημονική συνεργάτης του Δήμου κα Σαββίνα Κατσαμπόυρη, μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου μας κυρία Τζίνα Αποστολίδου, τον φίλο του Συλλόγου μας κύριο Αλέξανδρο Μωραϊτάκη Πρόεδρο της Nuntius Χρηματιστηριακής και πρώην Βουλευτή της ΝΔ με την σύζυγο του, και τον κύριο Βασίλη Τσιφλικιώτη με την σύζυγό του.

Την εκδήλωση μας τίμησε και η κυρία Σοφία Βούλτεψη Βουλευτής της ΝΔ.

Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας και με τις Κυρίες του Συλλόγου μας να τραγουδάνε τα Καστοριανά Κόλιαντα.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η κυρία Ελένη Στόϊκου.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Κυρία Αθηνά Γκουτζινοπούλου Διευθύντρια του Μαρασλείου για την Δωρεά 150€ που έκανε προς τον Σύλλογο μας για ευαγής σκοπούς

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

fonikastorias.gr

 

 

Back to top button