Το προϊόν από την Καστοριά που βραβεύτηκε στην «6η Εξποτρόφ» (φωτογραφίες)

Σημαντική διάκριση στην «6η Εξποτρόφ» την κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών. Το 3ο Βραβείο καινοτόμου προϊόντος κέρδισε το «Κριθαρότο με αφυδατωμένο φιλέτο σαλιγκαριού» της εταιρίας «Helixland» από το Διαλεκτό.

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.