Κόσμος

Αγγελία από το Μπάκιγχαμ: Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει μπάτλερ

Αν είστε έμπειρος μπάτλερ ή απλά βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας τότε ίσως μπορείτε να γίνετε μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ και ολόκληρης της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Το Μπάκινγαμ έβαλε σχετική αγγελία και έχει ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων. Ωστόσο, αν και η εργασία φαίνεται ελκυστική, ο μισθός δεν είναι πολύ… βασιλικός.

Το πιο βασικό, για την εργασία αναζητείται κάποιος που μπορεί να κάνει πλήρες ωράριο, να είναι «ευγενικός, φιλικός» και να έχει «προσήλωση στην ακρίβεια και τη λεπτομέρεια». 

«Μας ενδιαφέρει περισσότερο η δυναμική προσέγγιση και η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις» αναφέρει η αγγελία, στην οποία διευκρινίζεται ότι η προηγούμενη εμπειρία φιλοξενίας θα ήταν ένα πλεονέκτημα αλλά δεν είναι απαραίτητη.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα χρειαστεί να (ξανα)δώσει εξετάσεις και να περάσει από εκπαίδευση ώστε να είναι σε θέση να «προσφέρει υπηρεσίες σταθερά υψηλού επιπέδου». Επίσης, αν και η αγγελία δηλώνει ότι ο εργαζόμενος θα ζήσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο υποψήφιος θα πρέπει επίσης να ταξιδεύει στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, ώστε να συνοδεύει τη βασίλισσα και την οικογένειά της.

Η αγγελία στο δικτυακό τόπο του Royal Household αναφέρει τα καθήκοντα του βασιλικού μπάτλερ: «Θα είναι υπεύθυνος για τα επίσημα γεύματα και τις δεξιώσεις, τις εκδηλώσεις, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους». 

Μάλιστα, αυτή η θέση περιγράφεται ως ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος νέες δεξιότητες και να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας. «Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, και μετά την αρχική εκπαίδευση, θα υποστηριχτείτε για να αποκτήσετε επίσης ένα διαπιστευμένο πιστοποιητικό στο Butlering».

Όσο για τον μισθό, η αμοιβή για την εργασία είναι 19.935,80 αγγλικές λίρες (περίπου 22.760 ευρώ) ετησίως αλλά περιλαμβάνει 15% εισφορές εργοδότη για συνταξιοδότηση, συν προνόμια και γεύματα…

ΑΠΕ 

Back to top button