Κοζάνη

Δολοφονία Κωστή Πολύζου: Στο Δικαστικό Μέγαρο η μητέρα και ο πατριός

Στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου, η μητέρα του Κωστή Πολύζου και ο πατριός του, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σε πρώτο βαθμό για τη δολοφονία του παιδιού τους από τη Σιάτιστα Κοζάνης με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Μία συγκλονιστική υπόθεση για την περιοχή η οποία αναβιώνει σήμερα στις δικαστικές αίθουσες του Εφετείου Κοζάνης, την οποία Έφεση άσκησαν οι κατηγορούμενοι.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς, τον Νοέμβριο του 2016, έπειτα από μία μαραθώνια δίκη, έκρινε ομόφωνα ένοχους τους κατηγορούμενους μητέρα και πατριό, για δολοφονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 23χρονου τότε Κωστή Πολύζου.

Από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, βρίσκονται και οι μάρτυρες οι οποίοι κλήθηκαν για να καταθέσουν, μεταξύ αυτών και ο επιστήθιος φίλος του Κωστή Πολύζου, ο Σπύρος Καλαμπούκας, οποίος ήταν ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης, ενώ αναμένεται κατά την εξέλιξη της δίκης να καταθέσει και η Αγγελική Νικολούλη, όπου επίσης είναι βασική μάρτυρας, αφού είχε διεξάγει έρευνα για την εξαφάνιση του Κωστή Πολύζου, μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Η δίκη φαίνεται να έχει μακρά διάρκεια, αφού οι μάρτυρες για την υπόθεση είναι αρκετοί.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από τη μεταφορά των κατηγορουμένων στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης:

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Back to top button