Σχολικά γεύματα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Καστοριάς

Την επέκταση του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” σε επιπλέον 104 σχολικές μονάδες όλης της χώρας ανακοινώνει με εγκύκλιο του προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στην Καστοριά το πρόγραμμα επεκτείνεται στα σχολεία, 4ο Δημοτικό Σχολειό Καστοριάς, 10ο Δημοτικό Σχολειό Καστοριάς, Δημοτικό Σχολειό Οινόης. Πλέον, όλα τα σχολείο του Δήμου Καστοριάς σιτίζονται με το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα».

 

 

 

 

 

4 Σχόλια

 1. Συσσίτια και επιδόματα. Αριστερή φτωχοποίηση. Έκαναν την Ελλάδα να ζει με ελεημοσύνη. Αυτό θέλουν όμως.
  Δεν θα τους περάσει.

  • Έτσι! Φτάνει πια με την φτωχοποίηση που ζούμε από το ’15! Κάτω η κοινωνική πολιτική! Ζήτω ο νεοφιλελευθερισμός που μας πτώχευσε! Ζήτω ο νόμος της ζούγκλας! Ως πότε πια θα μας φορολογούν για να τα δίνουν στους τεμπέληδες? Ως πότε θα ζούμε από τα μαύρα όλοι εμείς οι άριστοι που βαλλόμαστε από το κράτος? Κάτω το κράτος! Ζήτω η ιδιωτεία! Θάνατος στους φτωχούς! 2.000€ σε κάθε παιδί που γεννιέται! Τέλος στην επιδοματική πολιτική!

   • Νομίζω ότι έχετε ενστερνιστεί την δημιουργική ασάφεια των πρώην συνεταίρων της κυβέρνησης που με την συνεργασία τους πέτυχαν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που όλοι ζούμε τώρα. Εγώ κύριε, έχω μάθει να εργάζομαι, όχι όπως μερικοί (πραγματικό γεγονός) κάθονται στο καφενείο, δίνουν την κάρτα στον καφετζή και του λένε να περιμένει λίγο διότι στις δώδεκα το μεσημέρι «Είπαν θα βάλουν το επίδομα» ….. και πράγματι, έτσι έγινε, το κράτος, ήταν συνεπέστατο στον κύριο αυτό, τα χρήματα πράγματι μπόρεσαν και μπήκαν, και ο κύριος πλήρωσε τον καφετζη. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ. Λυπάμαι, κρίμα διότι βλέπω Κοινή (Παρα) Λογική σε μερικούς.

  • Συσσίτια και επιδόματα. Φτωχοποίηση που μας την επέβαλαν δεξιοί και »αριστεροί» σωτήρες. Δυστυχώς οι Έλληνες ζουν ζητώντας ελεημοσύνη από δαύτους. Και διχάζονται γιατί δεν ξέρουν ποιος σωτήρας θα τους κατσικωθεί στο σβέρκο. Θα τους περάσει;

   ΥΓ Τα συσσίτια «μόνο για Έλληνες» μας το πέρασαν στα μυαλά κάποιοι που δεν τους λες και αριστερούς, οι άλλοι απλά το έκαναν στα πλαίσια του «συντάγματος».

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.