ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Μόνος πρώτος ο ΑΣ Άργος Ορεστικό στην βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί του ΑΣ Άργους Ορεστικού

ΑΣ Άργος Ορεστικό- ΑΠΣ Πτολεμαΐδας 68-59

Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί του ΑΣ Άργους Ορεστικού που επικράτησε εντός έδρας του ΑΠΣ Πτολεμαΐδας στο εξ αναβολής παιχνίδι  με σκορ 68-59.

Για αρκετό διάστημα , οι  φιλοξενούμενοι ήταν μέσα στο παιχνίδι καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 7 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά και να πλησιάσουν στο καλάθι με το κλείσιμο της τρίτης περιόδου. Ένα ξέσπασμα από πλευράς των σαφώς ποιοτικότερων  γηπεδούχων, ήταν αρκετό για να αποκαταστήσει την τάξη, με την ομάδα του ΑΣ Άργους Ορεστικού να φτάνει έτσι  σε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα. 

Τα δεκάλεπτα: Α΄ (15-22), Β΄(33-29), Γ΄ (48-46), Δ΄ (68-59)

Το φύλλο αγώνος:

(Κίτσιου): Κόττας 22(4), Φωτιάδης 14(1),  Ζυγούρας 10(2), Σπυρίδης 9  , Ιατρόπουλος 5, Πουλιώνης 3(1), Παράσχος 2, Καραβατάκης 5

————————————————————————————–

ΓΣΚ Λασσάνης –ΑΣ Άργος Ορεστικό 52-58

Δύσκολη η επόμενη αναμέτρηση για τους Αργίτες, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λασσάνη στην Κοζάνη (παρά το εκπληκτικό ξεκίνημα όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 8 πόντους) να μετατρέπεται σε ντέρμπι , απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής και βρισκόμενη στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτό συντέλεσαν δύο παράγοντες… Αφενός η κούραση των παιχτών που κλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες να δώσουν δύο παιχνίδια και μάλιστα το ένα εκτός έδρας  και αφετέρου το γεγονός ότι ο αρχηγός της ομάδας Κόττας Βασίλης , φορτώθηκε από νωρίς (μόλις στο 12ο λεπτό) με τρία φάουλ, γεγόνος που αποδυνάμωσε αρκετά την ρακέτα της ομάδας του κόουτς Κίτσιου τόσο στο αμυντικό , όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο νικητή και κατάφεραν στο τέλος παρά το γεγονός ότι ομάδα του Λασσάνη , ήταν συνεχώς κοντά στο σκόρ, να πάρουν μια μεγάλη νίκη με σκορ 52-58 και να εδραιωθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Τα δεκάλεπτα: Α΄ (09-17), Β΄(26-26), Γ΄ (41-41), Δ΄ (52-58)

Το φύλλο αγώνος:

(Κίτσιου): Φωτιάδης 20(2), Ζυγούρας 6(2) ,Σπυρίδης 2, Καραβατάκης 3, Κόττας 13(1), Παρασχος 10,Ιατροπουλος 4, Πουλιώνης, Μάττας

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Άργους , αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΓΣ Σιάτιστας, το Σάββατο 09/02/2019 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού.

Back to top button