Ελλάδα

Ποιοι είναι πίσω από τα Ancient Memes που κάνουν θραύση στο Facebook

Αγάλματα συνομιλούν, σκυλιά ειρωνεύονται και σχολιάζουν καυστικά τη σεξουαλική ζωή των αφεντικών τους, αναγεννησιακές κυρίες των τιμών συζητούν για τα αντικείμενα του πόθου τους.

Τα Ancient Memes σχολιάζουν και «πυροβολούν» καθετί που κινείται, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν απλόχερα και αβίαστα το γέλιο. Και τις περισσότερες φορές το καταφέρνουν, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε πώς τους έρχονται όσα φτιάχνουν και κυρίως ποιοι είναι αυτοί που τα δημιουργούν. Η αγάπη του κόσμου συνεχώς μεγαλώνει, κι αυτό το βλέπει κανείς από τους 354.752 φίλους που έχουν στο Facebook, οι οποίοι τους στέλνουν και τις δικές τους ιδέες για κάποιο meme, που ζωντανεύει μέσα από τη σελίδα The Real Ancient Memes.

Ο Κώστας Τουλάκης βρίσκεται κατά κύριο λόγο πίσω από το δημιουργικό κομμάτι και ο Πέτρος Ντόκος, εκτός από τις ιδέες που ρίχνει στο τραπέζι των Ancient Memes, «τρέχει» και το εμπορικό κομμάτι της σελίδας.

Το 2018 μάλιστα τα memes πέρασαν στην… έντυπη, εκτός από τη διαδικτυακή, Ιστορία με την έκδοση του βιβλίου «Ancient Memes: Meme μου τους κύκλους τάραττε» από τις εκδόσεις Καστανιώτη, στη δημιουργία του οποίου είχε συμμετάσχει και ο Πάνος Τσιροζίδης.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τους δημιουργούς των… μιμιδίων που «όταν δεν φτιάχνουμε memes, σκεφτόμαστε τα επόμενα memes, όταν δεν τρώμε σκεφτόμαστε τι θα φάμε και όταν δεν κοιμόμαστε σκεφτόμαστε το πότε θα κοιμηθούμε», όπως λένε χαρακτηριστικά.

Η συνέχεια στο Newsbeast.gr

Back to top button