ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τα κανόνια: Ξέφυγε ο Μήλιος του Ηρακλή – Χατ τρικ ο Στρυμπώνης του Κρόνου (πίνακας)

Τη… μοναξιά της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ απολαμβάνει πλέον ο Γρηγόρης Μήλιος του Ηρακλή Πολυκάρπης, ο οποίος μετά από 3 αγωνιστικές βρήκε δίχτυα και επωφελούμενος  την αγωνιστική απραξία – λόγω τιμωρίας – του συγκάτοικού του Νούλα, ξέφυγε στο +1, φθάνοντας τα 15 γκολ.

Στην 3η θέση με 11 σκαρφάλωσε ο Στασινόπουλος της Πολυκάρπης, ενώ Ευαγγέλου και Εστιάδης του Νταηλάκη και Κάστωρα αντίστοιχα, σκόραραν και ανέβηκαν στην 4η θέση με 10 γκολ.
Ωστόσο, μεγάλος πρωταγωνιστής της 15ης αγωνιστικής ήταν ο Στρυμπώνης του Κρόνου, ο  οποίος πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Πολυκάρπη, οδηγώντας την ομάδα του στο πολύτιμο αποτέλεσμα της ισοπαλίας 3-3, κι ενώ ήταν πίσω στο σκορ 1-3!!!
Να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός του Κρόνου σκοράρει για 4ο συνεχόμενο ματς, φθάνοντας συνολικά τα 8 γκολ, σημειώνοντας δηλ. τα μισά γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα (15 γκολ έχει πετύχει ο Κρόνος).
Στα αξιοσημείωτα της 15ης αγωνιστικής στην οποία σημειώθηκαν 26 γκολ, είναι ότι σκόραραν 22 παίκτες, εκτός από το χατ τρικ του Στρυμπώνη, σκόραραν δις, ο Ντούκας του Μαυροχωρίου και ο Τσαμτσάκης του Παναργειακού, ενώ η Πεντάβρυσος ήταν η μοναδική ομάδα που δεν σκόραρε.
Τέλος, δεν υποδείχθηκε κανένα πέναλτι, ενώ είχαμε μόλις ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (Τράϊκος του  ΑΟ Κάστωρ).

Back to top button