Καστοριά

Σωτήρης Τόσκος: 44 χρόνια μέλος, 8 χρόνια πρόεδρος των Φίλων Περιβάλλοντος

Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος αποχαιρετά τον Σωτήρη Τόσκο
Φτωχότερος είναι ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, καθώς μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του δεν είναι πια μαζί μας.
Ο Σωτήρης Τόσκος υπήρξε μέλος του Συλλόγου από το 1974 και για 44 χρόνια και διατέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. επί οκτώ συναπτά έτη, από τον Δεκέμβριο του 1979 έως τον Νοέμβριο του 1987, καθιστώντας τον μακροβιότερο Πρόεδρο στην Ιστορία του Συλλόγου. Επίσης, έχοντας εκλεγεί αρκετές φορές ακόμα στο Δ.Σ., υπήρξε μέλος, ταμίας, και αντιπρόεδρος κατά τα έτη 1975-1977, 1987-1991, 2005-2011. Από όλες τις θέσεις, υπηρέτησε πιστά το Σύλλογο, ο οποίος επί των ημερών του, πραγματοποίησε πληθώρα έργων και δράσεων, ενώ μέχρι και τα ύστερά του, ενδιαφερόταν για την πορεία του Συλλόγου, έχοντας τακτική επαφή με όλα τα μέλη του.
Μεγάλη η αγάπη και το ενδιαφέρον του για την πόλη της Καστοριάς, με πολυσχιδή δράση και συμμετοχή στα κοινά, με σημαντικότερη την παρουσία του στο Δήμο Καστοριάς, όπου διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος και προσωρινά Δημαρχεύων.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος
Φωτό: Δημήτρης Τσουρτσούλας

Σωτήρης Τόσκος: Έφυγε ο πρόεδρος των έργων και πρώην δήμαρχος Καστοριάς (φωτογραφίες)

Η Καστοριά μέσα από τον φακό του Σωτήρη Τόσκου (φωτογραφίες)

Back to top button