ΓούναΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Χρήστος Σαπουντζής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (βιογραφικό)

Στις 26 Μαΐου 2019 έχουμε την ευκαιρία να ξαναδώσουμε προοπτική για μια ανεπτυγμένη Καστοριά, για έναν καλύτερο Δήμο. Στην πρόκληση για ανέλιξη του Δήμου μας, δηλώνω παρών, με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πετκανά.
Γνωρίζοντας πολύ καλά τον Δήμο Καστοριάς και τα προβλήματά του μέσω της διαρκούς και επί πολλά χρόνια ενασχόλησής, του Γιώργου Πετκανά με τα κοινά, έκρινα ότι δεν έπρεπε να αρνηθώ στο ΚΑΛΕΣΜΑ  του  για συστράτευση στον αγώνα για αναβάθμιση της τοπικής μας κοινωνίας σε κάθε επίπεδο.
Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου, αρωγοί και συμπαραστάτες.
Για να γίνει το όραμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Χρήστος Θ. Σαπουντζής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκα στο Παρίσι από Καστοριανούς γονείς, τον Θεόδωρο Σαπουντζή και την Σοφία Γιαννάκη. Από το 1998 μένω μόνιμα στην Καστοριά. Είμαι πτυχιούχος Αγγλικής Institut CharlesV – Sorbonne Paris και Ελληνικής Φιλολογίας (Εθνικό Ινστιτούτο Ανατολικών Γλωσσών – INALCO – Sorbonne-Paris) καθώς και Μεταπτυχιακό – Master, M.A. Γλωσσολογίας. Διετέλεσα στέλεχος σε εταιρεία εμπορίου γουναρικών επί 30 χρόνια, στο Παρίσι και στην Καστοριά. Είμαι πολύ καλός γνώστης της Ιστορίας του τόπου μας, αγαπώ πολύ την Καστοριά και τον Δήμο μας. Το όραμά μου είναι να μπορέσω και εγώ με τον δικό μου τρόπο να βοηθήσω για την ανάπτυξη και ανάπλαση της ακριτικής αρχοντικής μας πόλης.

Back to top button