Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς προς την εταιρεία του κ. Ναούμ Δίτσιου


Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, αισθάνεται την ανάγκη και εκφράσει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στην εταιρεία DTS (Dressing & Dyeing Factory) του κ. Ναούμ Δίτσιου, η οποία για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας και προσέφερε δωρεάν ένα σύγχρονο και πλήρες σύστημα παρακολούθησης καμερών κλειστού κυκλώματος μαζί με monitor.

Το εν λόγω σύστημα διατέθηκε από την Ένωσή μας στο Α.Τ Άργους Ορεστικού προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η εγκατάστασή του για την παρακολούθηση και τον έλεγχο τόσο των κρατητηρίων όσο και του περιμετρικού χώρου του οικήματος.

Μέσα σε μία πραγματικά δύσκολη οικονομικά για τη χώρα μας συγκυρία, η εταιρείας DTS αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς ενώ ταυτόχρονα τους παρέχει τη δύναμη να συνεχίσουν να προσφέρουν με περισσότερο ζήλο τις υπηρεσίες τους στη κοινωνία.

Είναι υποχρέωσή μας ως Σωματείο να αναδεικνύουμε καθημερινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τέτοιου είδους πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                -Ο-
Πρόεδρος                               Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.