Κοπή δένδρων στο πάρκο της Χλόης (φωτογραφίες)

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του μπλοκ μας, ο Δήμος Καστοριάς προέβη σε κοπή δένδρων στο πάρκο της Χλόης.

 

 

4 Σχόλια

  1. Τα συγκεκριμένα δέντρα ιτιές και κουτσουπιές είναι φυλλοβόλα δέντρα,και θα ξαναχτυπήσουν . Αν είναι να προσάψουμε κάτι είναι στην δεύτερη φωτογραφία όπου φαίνεται πολύ άτσαλο κλάδεμα – κόψιμο.

  2. Με πρόλαβε ο συμπολίτης και ανέβασε τις φωτογραφίες. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε με τίνος εντολή, έγινε η κοπή των δένδρων. Ούτε κάποιος θέλησε να εξηγήσει τον λόγο. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα δέντρα αυτά κρατήθηκαν κατά τη κατασκευή του πάρκου και σήμερα κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να κοπούν. Δεν ήταν ξερά και μάλιστα το ένα είχε διάμετρο 60 εκατοστών. Ούτε μπορεί κανείς να ιχσυριστεί ότι πρόκειται για κλάδεμα, όταν ο κορμός που απέμεινε δεν ξεπερνά το ένα μέτρο ύψος. Αλήθεια, πήραν κάποια άδεια από τις σχετικές υπηρεσίες; Κάποτε θα πρέπει οι «υπεύθυνοι» να δίνουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους

  3. Τα δέντρα που κόπηκαν είναι Ιτιές και αυτά που έμειναν με το κλάδεμα που έγιναν πολύ σύντομα θα σαπίσουν. ‘Έχω μια απορία η Δασολόγος του Δήμου ρωτήθηκε ή την αγνόησαν τελείως .

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.