Προσλήψεις στο Λιμενικό με προκήρυξη χωρίς Πανελλαδικές (έγγραφο)

«Παράθυρο» σε προσλήψεις στο Λιμενικό μέσω νέας προκήρυξης χωρίς Πανελλαδικές προβλέπει διάταξη νομοσχεδίου που κατατέθηκε στην Βουλή.

Οι προσλήψεις αυτές προβλέπονται ως «κατ’ εξαίρεση» στο πλαίσιο του να «αντιμετωπισθούν τυχόν επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προς διατήρηση για το εν λόγω διάστημα της στελεχιακής επάρκειας και της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του».

Αναλυτικά η διάταξη:

aftodioikisi.gr

1 σχόλιο

 1. Προσλήψεις….προσλήψεις…προσλήψεις…προσλήψεις…..παντού προσλήψεις…

  Δεν λέω….όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται κάποια δουλειά για να ζήσουν και τα πολιτικά κόμματα χρειάζονται ψηφοφόρους για να υπάρχουν, αλλά ποιός και πως θα τους πληρώσει όλους αυτούς τελικά ??
  Είμαστε τόσο πλούσια χώρα και δεν το καταλάβαμε ?

  Και για να μην παρεξηγηθώ, είμαι τελείως αδιάφορος για κάθε πολιτικό κόμμα αφού καλό δεν είδαμε από κανένα, οπότε δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός.
  Αλλά ρε παιδιά, κάντε έναν λογαριασμό εσόδων-εξόδων πριν κάνετε άλλες προσλήψεις, γιατί έχουμε καταντήσει σαν μια εταιρεία που μπορεί να λειτουργήσει με δέκα υπαλλήλους και προσλαμβάνει εκατό.

  Φτάσαμε στο σημείο να ψάχνουν όλα τα νέα παιδιά πρόσληψη σε κάποια υπηρεσία, και αν δεν βρουν να φεύγουν ολοταχώς για το εξωτερικό.
  Στον παραγωγικό τομέα θα μείνει κανένας…???

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.