Καστοριά

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Καστοριάς συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό βίντεο (φωτογραφίες)

Η αρχή μιας σκηνής…1,2,3 ΠΑΜΕ!

Η ιστορία ξετυλίγεται και το ταξίδι στο χρόνο ξεκινάει, στην εποχή του Ρήγα Φεραίου.Η γοητεία της ιστορίας αιωρείται μέσα σε αυτή τη ”φυλακή”.

Ένα κινηματογραφικό σκηνικό που διαδραματίζεται μέσα στους ατμοσφαιρικούς χώρους με τις ξυλόγλυπτες οροφές του Αρχοντικού Εμμανουήλ-Ενδυματολογικού Μουσείου Καστοριάς. Πλούτος και λάμψη της τότε εποχής διακατέχει το εσωτερικό του και εμφανίζονται μπροστά σου αρχοντικές ζωές. Ένα σκηνικό που μαρτυρά μια εποχή σπουδαίων μορφών της Ελλάδας.

Μία εξαιρετική δουλειά του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Καστοριάς για τη συμμετοχή τους σε μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο μικρού μήκους. Σε αυτό το κόσμημα αρχιτεκτονικής 17ου – 18ου αιώνα, οι μαθητές ως ταξιδευτές στην ιστορία υποδύονται χαρακτήρες της Ελλάδας με απελευθερωτικό πνεύμα.

Η Ομάδα Επικοινωνίας απέκτησε μια ακόμη σημαντική εμπειρία με το να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και μαθητών για την επίτευξη του στόχου τους. Πάντα χαιρόμαστε να είμαστε μέρος δημιουργικών στιγμών που ελευθερώνουν τη φαντασία μας, ειδικότερα όταν τις μοιραζόμαστε με παιδιά!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

 mpetskas.com

 

Back to top button