Η Ελένη Τζανοπούλου για δημοτική σύμβουλος (βιογραφικό)

Από τα χωράφια και τα γήπεδα, τώρα για την αυτοδιοίκηση

Είμαι 23 ετών, κάτοικος Πορειάς Καστοριάς και απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Γεωργία Ακριβείας. Παράλληλα ασχολούμαι με τον αθλητισμό, καθώς είμαι παίκτρια του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καστοριάς.

Πέραν των πανεπιστημιακών γνώσεων που κατέχω, η δράση μου στον πρωτογενή τομέα είναι ενεργή, καθώς εργάζομαι ως γεωργός διατηρώντας την οικογενειακή αγροτική επιχείρηση μας.

Όραμα μου είναι να προάγω τον γεωργικό τομέα, εμπνέοντας όλο και περισσότερους νέους να παραμείνουν στον τόπο μας και να ασχοληθούν με τα αγροτικά προϊόντα.

Ο δρόμος όμως προς την πρόοδο και την αναγέννηση του τόπου μας, χρειάζεται έναν Δήμο σύγχρονο, με πρόγραμμα και ανθρώπους ικανούς να φέρουν νέες ιδέες.

Ο κύριος Γιώργος Πετκανάς έχει στόχο να κρατήσει τους νέους στην Καστοριά, δίνει ελπίδες και στο δικό μου όραμα. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να στηρίξω την κίνηση του αυτή και να κατέβω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Με εκτίμηση
Ελένη Τζανοπούλου

Ο Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς στο «Ματιές στα Σπορ» (βίντεο όλη η εκπομπή)

Το «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» στην Καστοριά (βίντεο όλη η εκπομπή)

Η φιέστα των πρωταθλητριών (φωτογραφίες – βίντεο)

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.