ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην Καστοριά (φωτο)

Στην Καστοριά βρίσκεται από το πρωί ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Μανιάκων και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς όπου διοργανώνουν ενεργητικό σεμινάριο για την ενημέρωση παιδιών και γονέων με θέμα «Eθισμός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια μάστιγα του αιώνα και μπούλινγκ».
Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σε συνεννόηση με διευθυντές σχολείων έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο πανελλαδική ενημέρωση μαθητών, δασκάλων, εκπαιδευτικών και γονέων για τα σοβαρά θέματα του bullying (σχολικός εκφοβισμός) και του εθισμού στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (gaming disorder) που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε πλέον ως ψυχική διαταραχή.
Μετά τις δύο εκδηλώσεις που ήδη πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά, ακολουθούν, σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου απόγευμα στις 17:00, στην αίθουσα του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, ενεργητική συζήτηση με γονείς. Αύριο Παρασκευή το πρωί ο κ. Σούρας θα βρίσκεται στο Γυμνάσιο Μαυροχωρίου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Η ενημερωτική εκστρατεία έχει το σύνθημα «Μάθε! Μίλα! Ζήσε!» γιατί η γνώση δίνει δύναμη και ζωή.
Φωτογραφίες: facebook

Back to top button