ΑθλητικάΚαστοριά

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς ΔημήτρηςΤριανταφύλλου συγχαίρει τους πρωταγωνιστές των Μικτών Oμάδων


Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τάκης Τριανταφύλλου έκανε ένα σύντομο απολογισμό της φετινής προσπάθειάς, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους πρωταγωνιστές που συνέβαλλαν ο καθένας από τον δικό του τομέα, τονίζοντας στη sentranews.gr τα εξής :

”Θέλω να συγχαρώ τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, τα παιδιά των Μικτών Ομάδων Κ-14 και Κ-16 της Ε.Π.Σ. για την ποιότητά τους, την αγωνιστική τους παρουσία, την συμπεριφορά τους προς τους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Μίμη Μπαχαδέρογλου, στον γυμναστή Στέλιο Φόρλιακα, στον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Γιάννη Μπαξεβανίδη, καθώς και στην υπάλληλο του γραφείου της Ένωσης και αρχηγό αποστολής σε όλα τα παιχνίδια Τραϊανή Μακρίδου.

Εκτιμώ ότι μερίδιο για την άριστη εικόνα που υπήρξε καθόλη τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχουν όλοι οι παραπάνω, αφού κατάφεραν μέσα από τα παιχνίδια να βγάλουν πολιτισμό και να αναδείξουν τις αξίες του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι.

Καθώς στα Πρωταθλήματα αυτά, της Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στηρίζεται το μεγαλύτερο μέρος του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εύχομαι το καλύτερο για όλους και στους νέους ποδοσφαιριστές μας υγεία, τύχη και καλή πρόοδο τόσο στα μαθήματα όσο και στο ποδόσφαιρο, να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Τέλος με την λήξη του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ευχαριστώ θερμά τον χορηγό μας, την επιχείρηση IRIS CATERING για την αξιέπαινη προσφορά, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια των Μικτών Ομάδων Κ-14 και Κ-16 της Ένωσής μας”.
sentranews.gr

 

Back to top button