Η εθελοντική αιμοδοσία της «Μελωδίας της Καρδιάς» (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Ιδιαίτερα ικανοποιητική η συμμετοχή του κόσμου, μα πιο σημαντικό είναι πως συμμετείχαν πολλά νέα άτομα

Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.

Γι’ αυτό, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς το συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ’ την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται.

Να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας

Με σκοπό τη συγκέντρωση αίματος για το συμπάσχοντα συνάνθρωπό μας, ο σύλλογος αιμοδοσίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος « η μελωδία της καρδιάς», πραγματοποίησε σήμερα   στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς και  σε συνεργασία με συλλόγους τις περιοχής μας, εθελοντική αιμοδοσία.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε  για την αθρόα προσέλευση του κόσμου ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Γιώργος  Καλέσης: «Η συμμετοχή του κόσμου  κρίθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητική πιο σημαντικό είναι πως συμμετείχαν πολλά νέα άτομα. Πιστεύουμε ότι  σε αυτές τις δύσκολες μέρες  ο εθελοντισμός και η πρόσφορα  είναι ότι καλύτερο και ότι πιο σημαντικό για να βοηθηθούν οι κοινωνίες. », τόνισε ο κ. Καλέσης και συνέχισε λέγοντας πως «κάθε σπίτι πρέπει να έχει και από έναν αιμοδότη, καθώς το αίμα ούτε μπορεί να παραχθεί, αλλά ούτε μπορούμε να το βρούμε εύκολα».

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι ο σύλλογος πραγματοποιεί στη διάρκεια του χρόνου πολλές δράσεις και μια από αυτές ήταν και η υλοποίηση  της εθελοντικής αιμοδοσίας που έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη.  

kastoria365.gr

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Κε Κορεντσιδη, ποσα like εισπραξατε ;;

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.