ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

31 επιχειρήσεις στην Έκθεση Γούνας του Χονγκ Κονγκ που ξεκίνησε σήμερα (ρεπορτάζ)

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα  15 Φεβρουαρίου η Έκθεση Γούνας του Χονγκ Κονγκ,  η οποία και αποτελεί βάσει κοινής ομολογίας, τον προάγγελο των εκθέσεων, καθώς  θεωρείται το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός  του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 Ο προάγγελος για το τι θα συμβεί 

Η συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων χρηματοδοτείται από τον Enterprise Greece (οργανισμός που αντικατέστησε τον ΟΠΕ) με τη συνεργασία του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καστοριάς.  Στην Έκθεση Γούνας του Χονγκ Κονγκ  που θα κλείσει τις πύλες της στις 18 Φεβρουαρίου  συμμετέχουν 31 επιχειρήσεις.

«Οι συμμετοχές γενικότερα στην έκθεση του Χονγκ Κονγκ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά είναι μειωμένες. Τώρα από κει και πέρα, επειδή είναι η 1η έκθεση πιστεύω ότι θα είναι και  ο προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει στις επόμενες εκθέσεις.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε σχέση με το οργανωτικό  κομμάτι .Ευελπιστώ να υπάρξουν περισσότερες  δουλειές απ’ αυτό που αναμένουμε, γιατί η προσδοκία όλων των επιχειρηματιών είναι μικρή. Προσωπικά, εύχομαι  να ανέβει  και το επίπεδο πωλήσεων», δήλωσε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς, κ Χαράλαμπος Καραταγλίδης .

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

kastoria365.gr

 

 

Back to top button