Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

100 ημέρες πριν από τις εκλογές: Όλα τα νέα από τα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων Καστοριάς (ρεπορτάζ)

Πλησιάζουν οι εκλογές, 100 ημέρες έμειναν. Το ΦΟΥΙΤ  σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλα τα τελευταία νέα από τους συνδυασμούς των υποψηφίων για τον Δήμο Καστοριάς

Οι υποψήφιοι παρουσιάζονται αλφαβητικά:

Ο Σωτήρης Αδαμόπουλος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ετοιμάζει μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση τέλος του μήνα ή αρχές του επόμενου όπου θα παρουσιάσει τις αρχές του συνδυασμού του, το όνομα και το λογότυπο.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης ετοιμάζει το εκλογικό του κέντρο, το οποίο θα βρίσκεται στην Ομόνοια. Ακόμη μετά την παρουσίαση των 13 πρώτων υποψηφίων γυναικών, θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιπες, η ανακοίνωση των οποίων θα γίνει στις 8 Μαρτίου την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Σταύρος Μαγαλιός ετοιμάζει τα εκλογικά του γραφεία που θα βρίσκονται επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, στον πρώτο όροφο. Τα εγκαίνιά τους θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του μήνα.

Ο Γιώργος Πετκανάς την πρώτη ημέρα της άνοιξης, 1 Μαρτίου θα παρουσιάσει το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του, ενώ όλον το Φεβρουάριο και Μάρτιο θα συνεχίσει να ανακοινώνει με δελτία τύπου, κάθε μέρα, ένα ή δύο υποψήφιους.

Η Κατερίνα Σπύρου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ετοιμάζει στις 3 Μαρτίου μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο LIMNAION, όπου θα ανακοινώσει τις αρχές του συνδυασμού της, το όνομα και το λογότυπο και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Αλέξανδρος Ταμήλιας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Καστοριάς. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρει όλους τους υποψήφιους για τον συνδυασμό του, εκτός από δύο ακόμη γυναίκες που χρειάζονται για την ποσόστωση.

ΦΟΥΙΤ

One Comment

  1. Σιγα βρε παιδια, μη σπρωχνετε!
    Πολλοι μα παρα πολλοι υποψηφιοι με μεγαλες (κουφιες) προσδοκιες για μια πολυποθητη καρεκλα, ετσι πλεον ονομαζεται η αποζημειωση!
    Εαν υπολογιζω σωστα, ο ενας στους δεκα κατοικους επιθυμει να εκλεγει;
    Μπραβο στο κουραγιο τους αλλα προσοχη, η προσγειωση η μαλλον προλιμνωση θα ειναι επωδυνη!
    Ορισμενοι, παρολες τις προηγουμενες κατραπακιες, δεν το βαζουν κατω, τρομερο πεισμα η μηπως μαζοχισμος ;

Back to top button