Καστοριά

Τι απαντάει η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας στον Δήμο Καστοριάς

Το ΦΟΥΙΤ επικοινώνησε με την κ. Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη, πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της ζήτησε το σχόλιό της για τις δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Αντώνη Στούμπα, ότι τα όσα κατήγγειλε η Ομοσπονδία και οι σχετικές φωτογραφίες είναι παλαιοτέρων ετών και δεν ισχύουν σήμερα για το κυνοκομείο.
“Το δελτίο μας βασίστηκε στο δημοσίευμα του zoosos.gr . Το site  αναφέρεται σε μαρτυρίες και πρόσφατες  φωτογραφίες  εθελόντριας, η οποία έχει πρόσβαση στο  κυνοκομείο και μάλιστα κατέθεσε  μέσα στο 2019 καταγγελία στην αστυνομία για τα όσα θλιβερά γίνονται μέσα στην αποθήκη ψυχών της πόλης σας.
Ο Δήμαρχος σας, που είναι και κτηνίατρος και έχει δώσει όρκο τρόπο τινά να σώζει ζωές , θα έπρεπε να σιωπήσει και να δει πως θα αλλάξει η κατάσταση μέσα στο θλιβερό κυνοκομείο της πόλης σας .
Οι προεκλογικές κορώνες δεν μας επηρεάζουν γιατί ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα δύστυχα αυτά ζώα.”
Ακόμη η κ. Μπομπολάκη μας ανέφερε ότι εντός της εβδομάδας η Ομοσπονδία θα ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία και την Εισαγγελία Καστοριάς.

Αντ. Στούμπας: “Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για το κυνοκομείο – Οι φωτογραφίες είναι παλιές” (ρεπορτάζ)

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία: Τι συμβαίνει στο δημοτικό κυνοκομείο Καστοριάς; Να κλείσει το κυνοκομείο της ντροπής (σκληρές εικόνες)

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button