Όλη η εκδήλωση των Ελλήνων Συνέλευσις στην Καστοριά (βίντεο)

Τι ανέφεραν για τον Ζήση Τζηκαλάγια ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ “ESPEROS PALACE” ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ, Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015.
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΠΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΖΙΓΚΑΛΑΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ “ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ” ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

2 σχόλια

  1. Πολλά ορθογραφικά, κακή σύνταξη, όλα κεφαλαία…Και άντε πες στο μάθημα της γλώσσας δεν παρακολουθούσαν. Ούτε στα μαθηματικά; Μάλλον έτσι θα καταλάβαιναν πόσο χαζό ήταν το παραμύθι με τα δις και τα τρις που τους πούλησε ο Σώρρας.

  2. Δυο λαλουν και τρεις χορευουν !!!

shares