ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Στην κοπή της βασιλόπιτας των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

https://3.bp.blogspot.com/-ICk-gNpM5Rw/XGsbKNRbZmI/AAAAAAAAGFE/R7i8Al7kqwUWEHcH1Twp00-LKOeiCefiwCLcBGAs/s1600/DSC_6566.JPG

Σε μία ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα οι Μικτές Ομάδες “IRIS Catering” Νέων Κ-16 και Παίδων Κ-14 της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτά τους. Η κοπή της πίτας έγινε στο pizza & barfood η πάπια, με την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης, Τάκη Τριανταφύλλου, του ταμία Βασίλη Μπότσαρη, του Αναπληρωτή Προέδρου, Γιάννη Δημητριάδη, του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής, Γιάννη Μπαξεβανίδη, της υπαλλήλου της Ένωσης και υπεύθυνης αποστολών Τραϊανής Μακρίδου, του Ενωσιακού προπονητή Μίμη Μπαχαδέρογλου του γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιου Φόρλιακα και όλων των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στους αγώνες των Μικτών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 για το πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Τυχεροί της βραδιάς για την ομάδα των Νέων Κ-16 ο Αχιλλέας Παπαχρήστου και των παίδων Κ-14 ο Κώστας Γκαλίτσας, στους οποίους έπεσε το “φλουρί” που αντιστοιχούσε σε 30 ευρώ για τον καθένα.

https://1.bp.blogspot.com/-6G69q0aZ7XQ/XGsbCcOyC-I/AAAAAAAAGE8/jYeBDt0Tg8UR-S2vLJUaFC5Mz3VybwXvQCLcBGAs/s1600/DSC_6576.JPG

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Τάκης Τριανταφύλλου, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχήθηκε Χρόνια πολλά σε όλους καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς, περισσότερη δουλειά, αφού δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, θέλει και προσπάθεια για καλύτερη εξέλιξη στο ποδόσφαιρο και καλή πρόοδο στα μαθήματα τους, ευχαρίστησε τα παιδιά που δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν της Κ-16 που γεννήθηκαν το 2003 και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

sentranews.gr

 

Back to top button