Τα εύσημα στους αστυνομικούς της Καστοριάς: Σε 10 ημέρες σε πέντε υποθέσεις κατάσχεσαν 222 κιλά κάνναβης!

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η δραστηριότητα του Τ.Δ.Ν Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τ.Σ.Φ Μεσοποταμίας οι οποίοι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από δέκα (10) ημέρες να κατασχέσουν συνολικά 222 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε πέντε  διαφορετικές υποθέσεις.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις ανωτέρω  Υπηρεσίες απέδειξαν για ακόμα μία φορά  ότι  είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στο «είδος» τους  και η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη να τους αποδώσει τα εύσημα.

Το ίδιο αναμένουμε να πράξει και η φυσική μας ηγεσία από την οποία ζητούμε να διατάξει την επιστροφή του  «αποσπασμένου» οχήματος του Τ.Δ.Ν Καστοριάς  καθώς και την «γενναία» ενίσχυση της εν λόγω Υπηρεσίας  με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Οι Συνάδελφοι  μας πράττουν το αυτονόητο ως Αστυνομικοί  για την εμπέδωση  του αισθήματος ασφαλείας  στην ακριτική μας περιοχή. Τα αυτονόητα ελπίζουμε να πράξει και η φυσική ηγεσία ανταποκρινόμενη άμεσα στα δίκαια αιτήματά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                                Ο

Πρόεδρος                                                                                          Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.