Η εξαιρετική φωτογραφία από την Καστοριά του Στρατή Αλβανού, που διακρίθηκε στον διαγωνισμό “Photocontest” (φωτογραφίες – βίντεο)

Αν και το θέμα του διαγωνισμού ήταν κάτι αρκετά απλό κι εύκολο, φάνηκε πως δυσκόλεψε τα περισσότερα μέλη της κοινότητας. Φυσικά ο καιρός δεν ήταν και ο καταλληλότερος, αφού οι βροχές σταμάτησαν λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του θέματος.

Όπως και να έχει, ο διαγωνισμός έτρεξε για κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες, και κατάφερε να συγκεντρώσει 310 συμμετοχές. Κάθε φωτογράφος κατέγραψε με τον δικό του τρόπο το θέμα “ομπρέλα” και αυτό είχε σαν συνέπεια να έχουμε από πορτραίτα, φωτογραφίες δρόμου, μέχρι και τοπία στην τελική δεκάδα!

Η ανάδειξη των νικητών

Το λέμε κάθε φορά, αλλά είναι απαραίτητο να το επαναλαμβάνουμε για τους νέους της κοινότητας. Οι νικήτριες φωτογραφίες αναδεικνύονται μετά από σύστημα ψηφοφορίας τής επιτροπής του εκάστοτε διαγωνισμού.

Οι νικήτριες λήψεις, όπως πάντα ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν πρώτα μέσα από την ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Το εν λόγω επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη νικήτρια δεκάδα! Πατώντας στο όνομα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους.

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

Στο τέλος της εκπομπής σας παρουσιάσαμε και τον επόμενο διαγωνισμό με τίτλο “Frame Inside a Frame“. Ο διαγωνισμός είναι χορηγία του MyCamera.gr, καθώς οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν ένα φωτογραφικό λουρί της επιλογής τους από το www.mycamera.gr!

Φυσικά, για μερικές ημέρες ακόμη, τρέχει και ο διαγωνισμός Red Color, με χορηγό το περιοδικό Photonet. Πηγαίνετε στη σελίδα των διαγωνισμών και δηλώστε συμμετοχή και στους δύο!

Η φωτογραφία ανήκει στον Stratis Alvanos

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο photocontest.gr