Μάθημα φωτογραφίες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο από τον Αλέξανδρο Μακρίδη (φωτογραφίες)

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς θα λάβουν μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό «The world around us» στα πλαίσια του Erasmus +. Για να μπορέσουν να βγάλουν όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες, ζήτησαν τις συμβουλές του εκπαιδευτικού και ερασιτέχνη φωτογράφου Αλέξανδρου Μακρίδη, ο οποίος αμέσως ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους και τους αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της τέχνης των εικόνων.

Ο κ. Μακρίδης μετά το σύντομο σεμινάριο δήλωσε: Πρωτόγνωρη εμπειρία.» Μάθημα» φωτογραφίας στα παιδιά του 5ου δημοτικού Καστοριάς. Ευχαριστώ τον Διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου που μου έκαναν την τιμή να βοηθήσω με όσες γνώσεις έχω, δεν είμαι ο πιο ειδικός , τους μαθητές τους που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα erasmus+ με τον τίτλο «The world arround us»με τη συμμετοχή σχολείων από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Φιλανδία. Ελπίζω να συνέδραμα έστω και ελάχιστα. Προσωπικά κέρδισα πολλά από τα πάνω από 70 παιδικά χαμόγελα.

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.