Καστοριά

Η απάντηση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Οργάνωση Ποντίων Καστοριάς

Τη δική της απάντηση στην πρόσφατη απόφαση της Οργάνωσης Ποντίων νομού Καστοριάς για όσους βουλευτές ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Μιλώντας στον Antennes 93,6 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κα. Τελιγιορίδου είπε πως οι «άνθρωποι μπορεί να έχουν διαφορετικές θέσεις και απόψεις για διάφορα θέματα.»
«Εγώ και ως Πόντια» τόνισε «δε θα κλείσω ποτέ τη πόρτα του γραφείου μου τόσο στους Ποντίους, όσο και σε οποιονδήποτε άλλο έχει διαφορετική άποψη με εμένα. Θα είμαι πάντα εκεί σε όποιο πρόβλημα ή αίτημα θα υπάρξει τώρα και στο μέλλον», χαρακτηρίζοντας παράλληλα το κείμενο της Οργάνωσης κατώτερο των περιστάσεων.
antennes.gr

Ψήφισμα της Οργάνωσης Ποντίων Ν. Καστοριάς

 

2 Comments

  1. Το πρόβλημα υπήρχε με τα Σκόπια και το κάνατε μεγαλύτερο, και το αίτημα του λαού υπήρχε και κάνατε το αντίθετο, προδόσατε την πατρίδα και την δημοκρατική πλειονότητα του λαού.

  2. Δεν με εκπλήσσει καθόλου το θράσος και η ασέβεια της κας Τελιγιορίδου προς τους συμπατριώτες της Ποντίους. Εδώ έχει ξεπουληθεί κάθε ιερό και όσιο. Η διαφθορά που επιφέρει το βόλεμα (και ειδικότερα σε χαλεπούς καιρούς) χτυπάει κόκκαλο.

Back to top button