Καστοριά

Και Μιχάλης Ζήλας για δήμαρχος Καστοριάς

Στον Antennes Radio: «Δε θα βάλω το κάρο μπροστά από το άλογο»

 Ένα ακόμη πρόσωπο που φέρεται να ενδιαφέρεται για το Δήμο Καστοριάς είναι και ο τέως Αντιδήμαρχος (επί Δημαρχίας Γιάννη Τσαμίση) και νυν Πρόεδρος της ΑΡΜΟΝΙΑΣ, Μιχάλης Ζήλας.
Ο κ. Ζήλας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Antennes 93.6 δεν έκρυψε ότι υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον, υπογράμμισε, όμως ότι μια υποψηφιότητα μπορεί να προχωρήσει και να έχει μέλλον όταν έχει τη στήριξη και την αποδοχή της κοινωνίας.
«Εγώ» υποστήριξε «δεν πρόκειται να βάλω το κάρο μπροστά από το άλογο.»
Ο κ. Ζήλας στηρίζεται κυρίως από πρόσωπα της πρώην ομάδας Τσαμίση. Πάντως, απαντώντας σε σχετική ερώτηση απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί σε άλλη υποψηφιότητα αν η δική του προσπάθεια δε καρποφορήσει.
antennes.gr

 

4 Comments

  1. Βρε ποσοι υποψηφιοι για μια νυφη ;;;
    Αυτο που αρεσε στις δηλωσεις και θελω να το τονισω: “σε σχετική ερώτηση απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί σε άλλη υποψηφιότητα αν η δική του προσπάθεια δε καρποφορήσει.”
    Ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα, δεν παει ντε και καλα για καρεκλα !

  2. Και γιατί ρε φίλε αν έχεις ενδιαφέρον για την πόλη δεν θα πας σε άλλο συνδυασμό;

    1. Δεν είμαι με τον κύριο, αλλά το θεωρώ έντιμο αυτό που λέει. Μια ζωή βλέπεις 2-3 μήνες πριν τις εκλογές να πετάγονται διάφοροι ενδιαφερόμενοι, σου πιπιλίζουν το μυαλό με τις ”θέσεις” τους (και να..να κάνουμε αυτό, να κάνουμε το άλλο), κερδίζουν και μερικούς και μετά σου λέει άκυρο…θα πάω με τον άλλο τελικά που τα έλεγε αλλιώς…
      Άποψη μηδέν, μόνο του φαίνεσθαι και της αρπαχτής…

  3. Αναρωτιεσαι γιατι;
    Απλως δεν ειναι γυρολογος!
    Παραξενο φαινεται!
    Αλλα κατ’εμε, αυτο το σωστο!
    Οχι να ειμαστε βιδωμενοι στη καρεκλα και εαν δεν τα καταφερουμε τοτε συμμαχουμε με καποιον ή καποια, μονο και μονο για να διασφαλισουμε καρεκλα!
    A, μια διευκρινισση: δεν ανηκω στον συνδυασμο του … αλλα σε αλλο,, οσο και παραξενο σου φαινεται !!!

Back to top button