Καστοριά

TRICKLANES: Η Υρώ Λαγγιώτη είναι πολύ χαρούμενη και μας παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν με το ανατρεπτικό μήνυμα (φωτο)

1η Μαρτίου σήμερα και η καστοριανή εταιρεία Tricklanes παρουσιάζει τη νέα Collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 . Η εταιρεία πέρα από τις τσάντες, προχωράει πλέον και σε άλλα προϊόντα με πρώτα τα Crop-Tops.

 Αυστηρά μοτίβα και δυναμικές λάμψεις.
Ψυχρά και θερμά χρώματα.
Minimal σχήματα και πολυτελείς υφές…

…κρύβονται πίσω από το σύνθημα Stop Consuming!’

Η φιλοσοφία της TrickLanes, παρουσιάζεται δυναμικά στη νέα της καμπάνια, με στόχο να ταράξει τα νερά της συμβατικής μόδας:

Η σύγχρονη γυναίκα είναι γεμάτη αντιθέσεις, και οι αντιθέσεις μας εμπνέουν! Οι άνθρωποι προκαλούμε τρομακτική περιβαλλοντική καταστροφή λόγω της υπερκατανάλωσης φθηνών fast-fashion προϊόντων.

Είμαστε περήφανα μέλη ενός εξελισσόμενου κινήματος που χαρακτηρίζεται ως slow fashion. Μέσα από τις επιλογές μας και την ηθική μας, προσπαθούμε να ενισχύσουμε αυτό το ισχυρό κίνημα, που αυξάνεται από διάφορες κατευθύνσεις. Κάθε νέα συνεισφορά μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην παύση της καταπιεστικής και καταστροφικής δύναμης της fast fashion και στην ανάδειξη της ισότητας, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού στη βιομηχανία της μόδας.

Το κίνημα έχει ήδη αρχίσει … θα έρθεις μαζί μας;

Γίνε μέρος του κινήματος των ανθρώπων που βλέπουν πέρα από τη “γοητεία” της φθηνής fast fashion. Ενημερώσου για το τι εκπροσωπεί το κάθε brand που επιλέγεις και εστίασε στην ποιότητα, όχι στην ποσότητα!
Στήριξε τις πρωτοβουλίες των εταιρειών που εργάζονται για την εξάλειψη των αρνητικών αποτελεσμάτων της fast fashion και επένδυσε ενέργεια και χρόνο σε ηθικά παραγόμενα προϊόντα, μικρές επιχειρήσεις, χειροποίητες δημιουργίες!

“Το αντίδοτο στο να θέλουμε όλο και πιο πολλά είναι η απόλαυση του να αποκτήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε περισσότερο!”

Η Υρώ Λαγγιώτη αναφέρει: «Είμαι τόσο χαρούμενη που ένα όνειρο πραγματοποιείται σιγά σιγά… Όταν η Tricklanes ήρθε στο μυαλό μας (και λέω μας γιατί υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πίσω από τις τσάντες), σκοπός μας ήταν να επεκταθούμε και σε αλλά προϊόντα. Το μεγάλο βήμα έγινε και τα πρώτα Crop-Tops είναι διαθέσιμα. Με παρά πολύ μεράκι, αγάπη και πολλές ώρες δουλειάς έχουμε αναπτύξει ένα νέο προϊόν και μια ακόμα δημιουργική προσθήκη στην καλοκαιρινή μας συλλογή. Σύντομα θα προστεθούν υλικά και υφές που δεν έχετε ξαναδεί!»

Δείτε όλη τη νέα κολεξιόν στο facebook στο TrickLanes

Και στο www.tricklanes.com

 

 

 

Back to top button