ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Συνεχίζει το αήττητό του το Άργος Ορεστικό που έχει εδραιωθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…

Τη μεγαλύτερη από πλευράς συνθηκών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Άργους που επικράτησε εντός έδρας της αξιόμαχης και νεανικής Σιάτιστας με σκορ 65-60. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο εξ΄ αρχής λόγω των απουσιών τριών βασικών παιχτών (Ζυγούρα, Φωτιάδη, Καραβατάκη). Ο «πονοκέφαλος» για τον κόουτς Κίτσιου μεγάλωσε , όταν ο αρχηγός της ομάδας Κόττας Βασίλης αποβλήθηκε με  δεύτερη αυστηρή τεχνική ποινή , όπως επίσης και ο προπονητής της Σιάτιστας  στο δεύτερο μόλις  δεκάλεπτο κάτι που αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για τους γηπεδούχους.

Παρά τις περιορισμένες λύσεις από τον πάγκο, οι παίχτες του Άργους συσπειρώθηκαν ακόμα παραπάνω και καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια, κατάφεραν να ανατρέψουν το – 7 του ημιχρόνου και να πάρουν μια τεράστια νίκη με το τελικό 65-60 , δείχνοντας την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους σαν ομάδα..

ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 65-60

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄: 12-16, Β΄: 27-34, Γ΄: 45-42, Δ΄: 65-60

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

(Κίτσιου Σ.): Κόζαρης 2, Καραβατάκης 7(1),  Πουλιώνης 4 ,Παράσχος 28(4),  Γιαγκόπουλος, Μάττας 9(3),  Ιατρόπουλος 6, Σπυρίδης 2 , Κόττας 9,  Παντελίδης 5(1) , Νάκου Κ. , Νάκου  Π.

 ————————————————————–

Ευκολότερο έργο είχε η ομάδα του Άργους για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας στην Κοζάνη τον Μέγα Αλέξανδρο. Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής με τον προπονητή της ομάδας του Άργους να μοιράζει χρόνο συμμετοχής σε όλους του παίχτες και να δίνει ευκαιρίες και στους «μικρούς» από το Παιδικό τμήμα της ομάδας , Σαρρή- Σιδηρόπουλο- Δήμου που έδειξαν πολύ θετικά δείγματα.

ΑΠΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΑΣ ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 41-59

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄: 7-11, Β΄: 19-27, Γ΄: 26-50, Δ΄: 41-59

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

(Κίτσιου Σ.): Φωτιάδης 10 (2), Δήμου 2, Ζυγούρας 9(3),   Πουλιώνης 2 ,Παράσχος 6,  Γιαγκόπουλος, Μάττας 3(1),   Σπυρίδης 2 , Κόττας 15,  Παντελίδης 6(2) , Σαρρής 2, Σιδηρόπουλος

 Έπειτα από το προγραμματισμένο ρεπό της , η ομάδα του Άργους υποδέχεται για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην έδρας την τον Αριστοτέλη Φλώρινας που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα του Άργους είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 80-81.

Το παιχνίδι που αναμένεται να είναι δυνατό ντέρμπι, έχει οριστεί για σήμερα Σάββατο 2/3/2019 στις 17:45 στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού .

 

 

 

Back to top button