ΓούναΚαστοριά

Επένδυση στην ποιότητα από τους Έλληνες αγοραστές στη δημοπρασία της NAFA

Συμμετέχουν πάνω από 250 αγοραστές, εκ των οποίων 25 Έλληνες 

Με ικανοποιητικό ενδιαφέρον από πλευράς πωλήσεων και τιμών συνεχίζεται η πρώτη δημοπρασία της χρονιάς για το διεθνές δημοπρατήριο της NAFA στο Τορόντο Καναδά. Στη σημαντική αυτή δημοπρασία συμμετέχουν πάνω από 250 αγοραστές, εκ των οποίων 25 Έλληνες με έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον.
Η τρίτη ημέρα της δημοπρασίας περιλάμβανε την εξαιρετικής ποιότητας προσφορά 515,000 δερμάτων υψηλής ποιότητας των παγκοσμίου φήμης ετικετών Blackglama και Black NAFA, μαζί με μια συλλογή από μινκ Blue Iris, Sapphire και Lavender.
Τα Black males πουλήθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα τιμών των διεθνών δημοπρατηρίων, ενώ τα κορυφαία Mahogany τα οποία ήταν περιορισμένα σε προσφορά, σημείωσαν ελαφρά άνοδο.
Ικανοποιητικές πωλήσεις είχαν τα 50,000 Blue Iris και Sapphire αρσενικά, όχι όμως και τα 70,000 θηλυκά Blue Iris.
Η Ελλάδα κυριάρχησε κυρίως στα ετικετών Blackglama και Black NAFA, ενώ σημαντικές αγορές είχαν η Κίνα, η Κορέα με υποστήριξη και από Τουρκία.
Τα προσφερόμενα 45,000 Sables πουλήθηκαν σε ποσοστό 75% με την Κίνα να είναι κυρίαρχη αλλά με πολύ δραστήρια την Ιταλία.
Πωλήσεις 65% είχαν τα Fishers, όπου και εδώ η Κίνα ήταν ιδιαίτερα ενεργή με κάποια υποστήριξη από την Ρωσία.
Ανοδικές τιμές στα θηλυκά Blackglama / Black NAFA με κυριαρχία της Κορέας
Τα προσφερόμενα 525,000 θηλυκά Blackglama / Black NAFA, παρουσίασαν αύξηση τιμών με την Κορέα να εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες ποσότητες δερμάτων, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στα265,000 Mahogany female. Τα Pastel 180,000 Μale και 190,00 Female και τα 15,000 Violet mink, πουλήθηκαν κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό με την Κορέα και την Κίνα να κυριαρχούν στις αγορές.
Η δημοπρασία της NAFA ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προσφορά 800,000 δερμάτων στα είδη Demi-Brown, Pearl και Palomino mink.
 

 

Back to top button