ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Μετά το χθεσινό “πεντάσφαιρο”, στο +3 ο Νούλας (λίστα)

Σημαντικό βήμα για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα, έκανε ο δεινός “κανονιέρης” της Ομόνοιας Βογατσικού Χρήστος Νούλας, μετά τα πέντε γκολ που πέτυχε στην ευρεία νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕ Βιτσίου με το εμφατικό σκορ 0-7.

Ο «Ψυχρός» εκτελεστής των «αρκούδων» επέστρεψε φουριόζος – μετά την ποινή 3 αγωνιστικών – στους αγωνιστικούς χώρους, αφού για πρώτη φορά σημείωσε 5 γκολ σε ένα ματς (είχε και δύο χατ τρικ) και επωφελούμενος τη αγωνιστική απραξία του πρώτου σκόρερ Γρηγόρη Μήλιου του Ηρακλή (αναβολή αγώνα με Νταηλάκη), από το -2, πέρασε, πλέον, μόνος στην 1η θέση με 19 γκολ και με… αέρα τριών τερμάτων από την 2η θέση.
Επίσης, ο ίδιος διεκδικεί και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον θεσμό του κυπέλλου, όπου συνεχίζει η Ομόνοια Βογατσικού, έχοντας πετύχει έξι γκολ.
Στην 3η θέση, με 14 γκολ, αποσπάστηκε μόνος του ο Βασίλης Εστιάδης του Κάστορα, μετά το ένα γκολ που πέτυχε σήμερα, σκοράροντας για τέταρτο σερί ματς, ενώ στην 5η θέση με 12 γκολ παρέμεινε ο πρώτος σκόρερ της Αστραπής Μεσοποταμίας Γρηγόρης Καραμανίδης.
Τέλος, το πρώτο τους γκολ πανηγύρισαν σήμερα πέντε παίκτες. Πρόκειται για τους :
Γιώση (Γράμμος Μαυροχωρίου),  Μπίζογλου και Χόντζα (Παναργειακό), Ταρέλι και Λαμπριανίδη (Αστραπή Μ.)

sentranews.gr

 

 

Back to top button