Καστοριά

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ο εργαζόμενος στον ΟΤΕ και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μιλά στο Πριν για πρώτη φορά μετά από καιρό.  «Είναι ιδιαίτερα δύσκολη η περίοδος, μετά και την πλήρη αποτυχία του κυβερνητικού πειράματος ΣΥΡΙΖΑ. Η Αριστερά έχει χάσει την απεύθυνση στα λαϊκά στρώματα», τονίζει, «παρόλα αυτά υπάρχουν δυνάμεις που αγωνίζονται, ειδικά στο κοινωνικό πεδίο. Δεν υπάρχει όμως συμπόρευση», σημειώνει.

Ο Β. Διαμαντόπουλος ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της περιφερειακής κίνησης της αντικαπιταλιστικής και αντιιμπεριαλιστικής αριστεράς στη Δυτική Μακεδονία Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή. «Δίνουμε τα εύσημα στο υπάρχον σχήμα γιατί απαρτίζεται από συντρόφισσες και συντρόφους που προσπαθούν έμπρακτα να συμβάλλουν στην αντεπίθεση του κινήματος», σημειώνει.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ξεκαθαρίζει πως διαφωνεί  κάθετα με όσες δυνάμεις της Αριστεράς προσπάθησαν να «ερμηνεύσουν» τα συλλαλητήρια «γιατί με αυτό τον τρόπο ενίσχυσαν τις τάσεις που δεν επιθυμούσαν καμία λύση και θεωρούν πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Πριν που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου

prin.gr

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Καλως το παλικαρι του ΟΤΕ, παρα λιγο να τον ξεχασουμε!
    Ιδεολογικα δεν αλλαξε εφοσπν μηνας μπαινει, μηνας βγαινει, ο μισθος πεφτει!
    Ας δοκιμασει και τον ιδιωτικο τομεα αλλα μπα … δεν συμφερει !!!!

Back to top button