ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

“ΟΜΟΝΟΙΑ” Βογατσικού: Ζητήσαμε μετάθεση του ημιτελικού αλλά αρνήθηκαν το αίτημά μας

Θα θέλαμε να πάρουμε θέση σε όσα συμβαίνουν εν όψει του ημιτελικού αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα της Καλλιθέας.
Αν και ο αγώνας είχε αρχικα οριστει για τις 27 Φεβρουαριου, μετα απο συνεννοηση, εξαιτιας των υποχρεωσεων της Καλλιθεας, αποφασιστηκε απο κοινου, ο αγωνας να γινει στις 6 Μαρτιου ωστε να μπορεσει η Καλλιθεα να ανταποκριθει τα μεγιστα στους αγωνες που ειχε μπροστα της και να παραμεινει στην Γ’ Κατηγορια .
Λογω ομως των απουσιων που θα υπαρξουν στο σωματιο μας εξαιτιας του οτι ο ημιτελικος θα ειναι ημερα Τεταρτη και οι περισσοτεροι παικτες μας εργαζονται ή βρισκονται εκτος νομου (φοιτητες) ζητησαμε ο αγωνας να αλλαξει εκ νεου ημερομηνια και να οριστει για το Σαββατο 9 Μαρτιου μιας και τοσο η δικη μας ομαδα οσο και της Καλλιθεας θα εχουν ρεπο απο το πρωταθλημα.
Περιμεναμε να υπαρξει η αναλογη συνεργασια τοσο με την Ε.Π.Σ. Καστοριας οσο και με το σωματιο της Καλλιθεας πραγμα που δεν συνεβη. Και οι 2 απο την πλευρα τους αρνηθηκαν το αιτημα μας.
Ως Δ.Σ., απευθυνομενοι στον κοσμο που μας ακολουθει και βρισκεται παντα διπλα μας, θα θελαμε να πουμε πως καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε και πραξαμε τις απαραιτητες ενεργειες ωστε η ομαδα μας να μπορεσει να αγωνιστει απεναντι στην καλυτερη ομαδα του νομου εχοντας ομως στην φαρετρα μας ολα μας τα “οπλα”. Θα προσπαθησουμε να δωσουμε τον καλυτερο μας εαυτο και ελπιζουμε πως θα ανταποκριθουμε στις απαιτησεις σας οσο δυσκολο και αν θα ειναι αυτο παιζοντας εναν τοσο σημαντικο αγωνα με τοσο σημαντικες απουσιες απο την πλευρα μας.
Με εκτιμηση, το Δ.Σ. του
Α.Π.Ε.Σ. ” ΟΜΟΝΟΙΑ” Βογατσικού

Back to top button