ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνηφωτορεπορτάζ

Το μεγάλο βήμα των Παίδων του Α.Σ. Καστοριάς προς το Final 4 (σειρά φωτογραφιών)

Το πιο σημαντικό βήμα και το πιο αποφασιστικό έκανε η Παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, όσον αφορά την κατάκτηση της 1η θέσης στον όμιλο και την απ’ ευθείας πρόκριση στο Final 4, κερδίζοντας τον Μέγα Αλέξανδρο Κοζάνης.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη με την ομάδα μας να παίρνει από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ. Ένα κακό όμως 2ο δεκάλεπτο, βρήκε την ομάδα της Κοζάνης να προηγείται στο ημίχρονο 27-35. Το β΄ ημίχρονο όμως ήταν εντελώς διαφορετικό, με την ομάδα μας μεταμορφωμένη και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο που δέχτηκε δύο μόλις καλάθια, με επιμέρους σκορ 19-4 και πήρε αυτή τη σημαντική νίκη από μια πολύ καλή ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας καθώς να σημειώσουμε τη μεγάλη βοήθεια του κόσμου, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα χρειάζεται προσοχή στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Σέρβια εκτός και Κεραυνό εντός για να σφραγίσουμε την πρόκριση στο Final 4.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 66-56

Δεκάλεπτα: 15-12, 27-35, 47-52, 66-56.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Καμπούρης 5, Κέδρος, Μαρινέλης 12, Παπαδημητρίου 17(1), Τσαχτσίρας, Φάσσας 2, Καλαφατίδης 5, Βασιλειάδης 2, Μπίκας, Πελαγίδης 8, Τέρπος, Νέστορας 15(1). 

 

Back to top button