Καστοριά

Στη “ΣΕΝΤΡΑ” οι σπουδαστές των ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Το τμήμα “Γραφικών Τεχνών, Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Εντύπου και Τεχνίτες Υπ. Συστημάτων Η/Υ” των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Καστοριάς του ΟΑΕΔ, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην τοπική εφημερίδα της Καστοριάς “ΣΈΝΤΡΑ” του κ. Δημήτρη Κουτσή (ιδιοκτήτη και εκδότη), την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 τ.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνάφειας του αντικειμένου σπουδών των μαθητών με τις εργασίες που αφορούν στην δημιουργία μιας έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν στη χρήση ορισμένων ειδικών προγραμμάτων σχεδιασμού και καταγραφής ύλης σε ηλεκτρονικό αρχείο προς χρήση ηλεκτρονικής αλλά και έντυπης έκδοσης.
Η εμπειρία όλων ήταν μαγευτική και τα χαμόγελα δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό που αποκόμισαν από την εκπαιδευτική τους αυτή δράση οι μαθητές της σχολής. Οι σπουδαστές ήταν προσηλωμένοι στις υποδείξεις και τα όσα λέγονταν καθώς τους φάνηκαν πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα όσα μάθαιναν ενώ ήταν μεγάλη και η λαχτάρα τους να δοκιμάσουν και οι ίδιοι τις ικανότητες τους κάνοντας πράξη τα όσα έμαθαν.
Συνοδοί  τους ήταν η κα. Μπάγγου Αγάπη -Εκπ/κος – Διευθύντρια και ο Στοιτσης Ιωάννης – Εκπ /κος – Αναπληρωτής που έδειξαν εξίσου ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι καθώς έζησαν μια χειροπιαστή πραγμάτωση ενός ξεχωριστού και δύσκολου επαγγέλματος.

sentranews.gr

 

 

Back to top button