Καστοριά

Συγχαρητήρια προς το Δημοτικό Σχολείο Κορησού

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες και τους  μαθητές της Στ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κορησού σας για τη συμμετοχή και τη  διάκρισή τους  στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΚΥΠΡΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ», υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, στο οποίο έλαβαν το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Παραμύθια», με τη δημιουργία ομαδικού παραμυθιού με τίτλο: «Μια ευκαιρία στη μνήμη». 

Συγχαίρουμε εξίσου θερμά την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κα Παντοπούλου Μαρία για τον εξαιρετικό συντονισμό και την εποπτεία του προγράμματος, καθώς και ολόκληρο το σχολείο για την υποστήριξη του   όλου εγχειρήματος.

Πιστεύουμε ότι η συμβολή της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας στη συνεργασία, συν-δημιουργία και έκφραση ως προς τον Κυπριακό Ελληνισμό αποτελεί χρέος και συμβάλλει τα μέγιστα στο γόνιμο και κριτικό προβληματισμό για την ελληνική ταυτότητα στο σύγχρονο πολυπολιτισμικό κόσμο και την προώθηση του δημοκρατικού ιδεώδους σε πνεύμα αποδοχής και ομόνοιας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας και ευχόμαστε το παραμύθι που δημιουργήσατε να ταξιδέψει όπου υπάρχει ελληνισμός, χτίζοντας γέφυρες φιλίας, αγάπης και συνεργασίας.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου

ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας 

Έλενα Ζυγούρη

Πρώτη θέση για το Δημοτικό Σχολείο Κορησού σε πανελλήνιο διαγωνισμό

 

 

Back to top button