Καστοριά

Η Κατερίνα Τριανταφύλλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος (βιογραφικό)

Με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου μας, επιθυμώ να καταθέσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την επίτευξη του κοινού στόχου μας

Μελέτησα την Διακήρυξη Αξιών του Γιώργου Πετκανά και πείσθηκα, ότι είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Καστοριάς. Με διάθεση προσφοράς συμμαχώ κι εγώ μαζί του, στη «Συμμαχία Ευθύνης» ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμη για τον τόπο μου, στηρίζοντας τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Δήμου μας, για την καλύτερη ποιότητα ζωής που αξίζουμε όλοι, για να πάψουν τα αυτονόητα να αποτελούν επιτεύγματα, για να λειτουργήσουν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες του τόπου μας, ως ευρωπαϊκός Δήμος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Βόλου το έτος 1970. Είμαι απόφοιτη του Κλασσικού Λυκείου Βόλου. Σπούδασα Ανώτερα Θεωρητικά της Μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, παράρτημα Βόλου, Μουσική προσχολική διδασκαλία στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και είμαι Αναπληρώτρια καθηγήτρια Μουσικής της κλασσικής και της ειδικής διδασκαλίας, με γνώση Αγγλικών First certificate of English Oxford University. Οι σπουδές μου συμπληρώνονται με δύο μεταπτυχιακά: Μουσικοκινητικής Αγωγής Μουσικοθεραπείας, για παιδιά από 6 μηνών έως 7 ετών από Πανεπιστήμιο Αμερικής και Εκπαίδευση & Ειδική Αγωγή, από το Πανεπιστήμιο της Κοζάνης.

Ζω και εργάζομαι στην Καστοριά εδώ και 20 χρόνια. Είμαι πολύτεκνη μητέρα, ιδρυτής και μαέστρος της Πολυφωνικής Χορωδίας Αγίου Νικάνορα, Περιφερειακή Σύμβουλος, μέλος στο γυναικείο τμήμα εθνοφυλακής στο ΤΕΘ Καστοριάς, εθελοντής αιμοδότης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου μας, επιθυμώ να καταθέσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την επίτευξη του κοινού στόχου μας και σας καλώ να κτίσουμε όλοι μαζί το νέο Δήμο Καστοριάς.

Με τιμή

Κατερίνα Τριανταφύλλου

Κατερίνα Τριανταφύλλου: Ο διορισμός άργησε 28 χρόνια!

 

 

 

 

 

Back to top button