ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕλλάδαΚαστοριά

Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Δήμητρα Μπιτσικώκου με καστοριανό χορηγό

mpitsikwkou 97

Έγινε στην Θεσσαλονίκη το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Taekwondo με συμμέτοχη 2000 μαθητών από όλη την Ευρώπη

Ο ”ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ” συμμετείχε με δυνατή παρουσία και κατάφερε να κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στις Νεάνιδες και 3 πέμπτες θέσεις .

Η ανακοίνωση του Συλλόγου :

”Οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο σύλλογος είναι ο κορυφαίος Σύλλογος στο Αγρίνιο εδώ και 30 χρόνια με αθλητές στην Εθνική ομάδα και με μετάλλια σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα . Η σωστή δουλειά που γίνεται απο τον προπονητή Κακαρέλη Νίκο φέρνει μεγάλα αποτελέσματα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

Η Μπιτσικώκου Δήμητρα κατέστησε το χάλκινο μετάλλιο μετα απο 4 αγώνες σε μια κατηγορία που συμμετείχαν 3 χρυσές πρωταθλήτριες Ευρώπης. Η Δήμητρα αν και είχε μεγάλο χρονικό διαστήματα εκτός προπονήσεων κατάφερε με σωστή συνεργασία με τον προπονητή της να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο και να πάρει την πρόκριση για το Ευρωπαικο Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

κακαρελης 002277

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε χάνοντας στον 4ο αγώνα με ένα πόντο από παρατήρηση η Καλτσή Φαιη από την αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό . Η Φαίη κατέκτησε την 5η θέση.

Την 5η θέση κατέκτησαν επίσης μετά απο εξαιρετικές εμφανίσεις και οι αθλητές Τσιγκα Μαριτινα ,Δημητρακοπουλος Θανάσης , Τσιγκας Λεωνίδας και Μεσυνδιανου Ρωμαλέα . Την 9η θέση κατέκτησαν οι Τσιγκα Αρετή, Τσωλη Μάρια και Καπουτση Ιωάννα .

Το ΔΣ συγχαρεί τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις μεγάλες επιτυχίες που έφεραν .

Ένα Ευχαριστώ και στους χορηγούς των αθλητών Μπιτσικώκου Δήμητρα (Κέντρο ΥΓΕΙΑ Καστοριάς,  Καψιωχας ΑΕΒΕ AUDI) για την οικονομική στήριξη .”

κακαρελης 002249

ufight.gr

 

 

Back to top button