Κοζάνη

Ημέρα Καριέρας για το τμήμα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» απ’ την Premium εταιρία καλλυντικών “AURA” που διεξήχθη στο χώρο του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση,

 διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Ημέρα Καριέρας!
 Την Τετάρτη 6 Μαρτίου  στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS φιλοξενήθηκε η εταιρία ΑURA! H AURA είναι μια Ελληνική εταιρία εισαγωγών – εξαγωγών, όπου διανέμει και εκπροσωπεί κατ ‘ αποκλειστικότητα οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ασίας διαθέτοντας κέντρα πωλήσεων στον κλάδο της Βιομηχανίας των καλλυντικών, αντιπροσωπεύοντας σε όλη την Ελλάδα τα Premium – Κορυφαίας ποιότητας καλλυντικά.
Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τις καταξιωμένες επαγγελματίες,  να περάσουν από συνέντευξη και να κλείσουν μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης σε κολοσσούς εταιριών συνεργαζόμενους της ΑURA.
Πρόκειται για το αποκορύφωμα της διαδικασίας διασύνδεσης των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις που ξεκίνησε το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS, διοργανώνοντας παρουσιάσεις , θεματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση,  την κατάρτιση και την επαγγελματική εξασφάλιση των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ

Η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρονται και ευχαριστούν   την Ευδοκία Ελευθεριάδου, Ευδοκία Παντελίδου και Στέλλα Χαίρη για beauty tips που μας δίδαξαν! 

IEK VOLTEROS
Διεύθυνση: Γκέρτσου Κωνσταντίνου 39
Τηλέφωνο: 2461 028197

Back to top button