ΑθλητικάΚαστοριά

Νούλας και Παρτσάνης στην Καταλονία για τον πρώτο τους αγώνα της χρονιάς (φωτο – δηλώσεις – βιντεο)

Στην Καταλονία βρίσκονται ο Βαγγέλης Νούλας και ο Θωμάς Παρτσάνης για να λάβουν μέρος σήμερα στον διεθνή αγώνα La Cameta Coixa των 21 χιλιομέτρων με 2.600 μέτρα υψομετρική διαφορά. Μια διοργάνωση η οποία δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων κατοίκων του χωριού Miravet (700 κατοίκων) το οποίο βρίσκεται νότια της Ταραγόνας και σε υψόμετρο μόλις 125 μέτρων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Έβρου.

Μαζί τους οι συναθλητές τους στην ομάδα της KASIMIS TRAINING Δημήτρης Σελέτης και Φώτης Ζησιμόπουλος, όπως επίσης και ο “μισός Ισπανός” Σάκης Δασκαλόπουλος.

Βαγγέλης Νούλας: Η πρώτη αγωνιστική πρόκληση της χρονιάς έφτασε…Την Κυριακή (10/3) θα μου δοθεί για ακόμη μία φορά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσω από την μια καινούργια μέρη, καινούργιους φίλους, καινούργιες κουλτούρες, να αποκτήσω καινούργιες δρομικές εμπειρίες και από την άλλη να γνωρίσω και να ξεπεράσω τις δυνατότητες του εαυτού μου αγωνιζόμενος με σπουδαίους ξένους αθλητές του ορεινού τρεξίματος στην πόλη Miravet της Ισπανίας. Στόχος μου όπως σε όλους τους αγώνες είναι να απολαύσω τον αγώνα μαζί με τους φίλους – συναθλητές μου από την Ελλάδα δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό επιστρέφοντας γεμάτος νέες εικόνες – εμπειρίες.

Θωμάς Παρτσανης: Είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς θα με βρει μαζί με την ομάδα μου στα πανέμορφα μεσαιωνικά κάστρα στο Miravet της Ισπανίας. Το υψηλό επίπεδο του αγώνα πλάι σε αθλητές παγκοσμίου κλάσης είναι για μένα μια πρόκληση και ένα μεγάλο κίνητρο. Ο στόχος είναι μια καλή επίδοση και επιστροφή υγιής και γεμάτος με όμορφες εμπειρίες.

Περισσότερα στο advendure.com

Back to top button