ΕλλάδαΚόσμος

Ανατριχιαστική ανάρτηση από τον Έλληνα που “ξεγέλασε” τον θάνατο στην συντριβή του αεροσκάφους στην Αιθιοπία!

“Maybe not too old to rock n roll – but certainly too young to die…”. Αυτό λέει ο Αντώνης Μαυρόπουλος, σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Faceboook. Μια κατάθεση ψυχής για το πώς… δεν βρήκε τραγικό θάνατο στην Αιθιοπία. Για δύο λόγους και για λίγα λεπτά δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση που κατέπεσε ελάχιστα λεπτά μετά την απογείωση. Όλοι οι επιβαίνοντες πέθαναν. Πραγματικό μάθημα ζωής τα λεγόμενά του, για μια ιστορία που θα ζήλευαν και οι πλέον ταλαντούχοι σεναριογράφοι.

Το επιβατικό αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών Boeing 737 με προορισμό το Ναϊρόμπι συνετρίβη το πρωί της Κυριακής, 10.03.2019, στην Αιθιοπία.

Και οι 158 επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο και εξαιτίας ενός ανατριχιαστικού παιχνιδιού της μοίρας, ο αριθμός αυτός δεν ήταν μεγαλύτερος κατά έναν.

Εξαιτίας μιας σειράς συμπτώσεων, δεν θρηνούμε απόψε έναν Έλληνα, τον κ. Αντώνη Μαυρόπουλο, ο οποίος την τελευταία στιγμή έχασε την πτήση και γι’ αυτό είναι ακόμη ζωντανός!

Σε μια ιστορία που θα γινόταν… εύκολα μια συγκλονιστική ταινία, ο άνθρωπος αυτός έζησε τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές:

Τον θυμό που έχασε την πτήση.
Το σοκ όταν τον ανέκριναν ως πιθανό ύποπτο για την νέα αεροπορική τραγωδία.
Το «μούδιασμα» όταν συνειδητοποίησε πόσο απίστευτα τυχερός στάθηκε και μπορεί να δει ξανά την κόρη του, την σύζυγο και την μητέρα του.

Για δύο λόγους δεν βρήκε τραγικό θάνατο στην Αιθιοπία

Η συνέχεια στο Newsit.gr

 

 

 

Back to top button