ΓούναΚαστοριά

Saga Furs: Ικανοποιητικές πωλήσεις και σταθερές τιμές στις αλεπούδες (φωτογραφίες)

https://3.bp.blogspot.com/-bgXwpA18-ao/XIU1h6KdQ0I/AAAAAAAAGWk/z7iIwdrF8X8RMcFxCH1qfL0J7ouQuPVoACLcBGAs/s1600/IMG_8131.jpg

Με τη συμμετοχή 550 και πλέον περίπου αγοραστών από όλες τις αγορές ξεκίνησε η δεύτερη δημοπρασία της περιόδου για το δημοπρατήριο της SAGA FURS στο Ελσίνκι Φινλανδίας.

Η δημοπρασία ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Μαρτίου με την προσφορά αλεπούδων, ένα είδος στο οποίο φημίζονται ιδιαίτερα οι Φινλανδοί.
Στις αλεπούδες η προσφορά περιλάμβανε 54.000 Finnraccoons, 4.000 Silver Foxes, 66,000 Blue Frost Foxes και μικρότερες ποσότητες από διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες.

Οι αγοραστές έδειξαν μεγάλο ανταγωνισμό πάνω στα Finnraccoon.  Οι τιμές παρέμειναν σταθερές και η προσφορά πωλήθηκε σε ποσοστό 100%. Κυριάρχησαν οι αγοραστές από την Νότια Κορέα και την Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας με καλή υποστήριξη από την Κίνα.

Οι 40,000 Silver Fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 80% σε σταθερές τιμές. Κυρίαρχοι αγοραστές ήταν η Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας και η Νότια Κορέα με υποστήριξη από την Ρωσία και την Τουρκία.
Η προσφορά των 66,000 Blue Frost fox συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των αγοραστών και οι τιμές αυξήθηκαν έως και 10% κατά μέσο όρο, αλλά με έμφαση στα καλύτερης ποιότητας αγαθά.

Για τις αλεπούδες Blue Frost, δραστήριες υπήρξαν όλες οι αγορές, μεταξύ αυτών η Νότια Κορέα, Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα και Κίνα. Επιπρόσθετα, οι διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100%, κάτω από καλό ανταγωνισμό στην Νότια Κορέα, Κίνα, Ρωσία και την Διεθνή Βιομηχανία Μόδας.
Το Top Lot των Silver Fox αγοράστηκε από τον Mehmet Duras από την My Fur, Τουρκία.

Οι 450,000 Blue Fox και 4,000 Blue Shadow Fox πουλήθηκαν σε ποσοστό 100% και σε τιμές αυξημένες κατά 15%. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με ισχυρή υποστήριξη από την Νότια Κορέα, η ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας και η Ρωσία.
Το Blue Fox Top Lot αγοράστηκε από τον Mehmet Duras από την My Fur, Τουρκία.
Τα συνολικά αποτελέσματα πωλήσεων δείχνουν την εμπιστοσύνη των αγοραστών στα Πιστοποιημένα  γουνοδέρματα Saga Fox.
Στην δημοπρασία που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου συμμετέχει και  το Fur Harvesters Auction προσφέροντας αποκλειστικά αμερικάνικα άγρια γουνοδέρματα και από σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου,  η Saga Furs θα δημοπρατήσει περίπου 3 εκ. δέρματα mink.

sentranews.gr

 

 

Back to top button