Κόσμος

Sequel του «Bohemian Rhapsody»; Πιθανόν

Το Bohemian Rhapsody είναι μια ταινία που κέρδισε το κοινό ήδη από το trailer της. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στις κινηματογραφικές αίθουσες για να την παρακολουθήσουν, από τις πρώτες ημέρες προβολής της, ενώ το πόσο καλά γυρισμένη ήταν, από όλες τις απόψεις, φάνηκε και από τα τέσσερα Όσκαρ που απέσπασε, μεταξύ αυτών και του Α’ ανδρικού ρόλου για τον Ράμι Μάλεκ.

Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε δεκάδες βιντεοκλίπ για τους Queen λέει ότι η μπάντα και ο μάνατζέρ της σκέφτονται σοβαρά ένα sequel της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας, στην οποία αποθεώνεται ο Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Ο Τζιμ Μπιτς ήταν ο παραγωγός και της ταινίας Bohemian Rhapsody, η οποία τον προηγούμενο μήνα βραβεύθηκε με τέσσερα αγαλματίδια στα Βραβεία Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και ήταν υποψηφία και για καλύτερη ταινία.

Η ταινία κλείνει με την εμβληματική συναυλία Live Aid και την περίοδο εκείνη ήταν που άρχισε ο Ντόλεζαλ να συνεργάζεται με τους Queen, ξεκινώντας με το βιντεοκλίπ για το «One Vision» του 1985. Κατέληξε να κάνει γύρω στα 30 βιντεοκλίπ για το συγκρότημα, με τελευταίο την τελευταία βιντεοσκόπηση του Φρέντι για το «These Are the Days of Our Lives» το 1991, χρονιά του θανάτου.

Δεν είναι ο μόνος που δίνει ελπίδες για sequel. Υπαινιγμούς είχε κάνει και ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Δεκέμβριο και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε πει: «Πιστεύω ότι η Live Aid είναι ένα καλό σημείο να την αφήσεις (την ταινία). Μπορεί να υπάρξει συνέχεια, ποιος ξέρει;».

Ένας φίλος του Ράμι Μάλεκ -του κινηματογραφικού Φρέντι Μέρκιουρι- είπε στο Page Six ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικό. Και εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας των Queen δήλωσε ότι τίποτα δεν ακούγεται για sequel, αλλά το «The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story» θα βγει στον αέρα στο ABC, τον Απρίλιο.

Εν τω μεταξύ, ο Ντόλεζαλ, όπως εκμυστηρεύθηκε, γράφει βιβλίο με τίτλο «My Friend, Freddie». Και ανακοίνωσε πως, σε μια ταινία με τίτλο «Freddie Mercury: In His Own Words», θα δημοσιοποιήσει τις συνεντεύξεις που είχε πάρει από τον εκλιπόντα ροκ σταρ.

ΑΠΕ

Back to top button