Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ για την Καστοριά και το Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες – βίντεο)

Γέμισε το αμφιθέατρο των ΤΕΙ το απόγευμα της Κυριακής, όπου έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Την εκδήλωση  χαιρέτισε πρώτος ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, απευθύνοντας κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στην Καστοριά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η υποψήφια δήμαρχος του Άργους Ορεστικού , η διδάκτωρ Αστροφυσικής  Αννέτα Γραμμένου. Η νεαρή επιστήμονας αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν το Άργος Ορεστικό και στις λύσεις που προτείνει το ΚΚΕ,  όπως η υδροληψία , τα ναρκωτικά , η ανεργία και το καθεστώς των πενθήμερων συμβάσεων εργασίας, τα δημοτικά τέλη και η εφαρμογή της ανταποδοτικότητας.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Τίγκας, υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς. Αφού εξέφρασε το παράπονό του για τη μη παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, μίλησε εκτός των άλλων για το πρόβλημα της θέρμανσης που αντιμετωπίζει η Καστοριά, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “κάνει πρωταθλητισμό στην ενεργειακή φτώχεια”, παρά την έλευση του αγωγού ΤΑΠ, προτείνοντας την αναγκαιότητα φιλολαϊκής τοπικής αυτοδιοίκησης απαλλαγμένης από κάθε είδους οικονομικά συμφέροντα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cE93o9QEOAQ

https://www.youtube.com/watch?v=B8aeIyGbrDs

2 Comments

  1. Αγαπητή Αννέτα

    Η καθαρότητα και η αγνότητα της φωνής σου

    η αγνότητα και η καθαρότητα της ματιάς σου

    προδίδουν έναν αγνό και καθαρό

    εσωτερικό άνθρωπο !

    Αυτήν την αγνότητα και αυτήν την καθαρότητα , αυτή τη δροσιά του ανοιξιάτικου πρωινού , μην αφήσεις σε τίποτε και σε κανέναν να σου την πάρει ……..

  2. Αννέτα στο Άργος ΠΡΕΠΕΙ να νικήσεις!
    Για έναν δήμο αγωνιστικό στα πρότυπα της Πάτρας, του Πελετίδη!

Back to top button