Κινητικότητα για τον Δήμο Καστοριάς και από τον Χρήστο Κοτορένη

Κινητικότητα για το Δήμο Καστοριάς από τον Χρήστο Κοτορένη - Οι πρώτες του δηλώσεις στον Antennes 93.6

Με αποκλειστική συνέντευξή του στον σήμερα στον Antennes 93.6 ο κ. Χρήστος Κοτορένης ξεκαθαρίζει τα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί έντονα τα τελευταία 24ωρα για πιθανή υποψηφιότητά του στο Δήμο Καστοριάς.
Ο κ. Κοτορένης τόνισε μεταξύ άλλων ότι αρχικά το ενδιαφέρον κινείται γύρω από μια ομάδα ενεργών πολιτών που θέλουν σε αυτή τη προεκλογική περίοδο να συζητηθούν τα πραγματικά θέματα και προβλήματα αυτού του Δήμου.
“Το να θέσουμε υποψηφιότητα για το Δήμο Καστοριάς δεν αποτελεί για την ομάδα αυτοσκοπό. Θα μπορούσε όμως να γίνει κι’ αυτό εάν οι θέσεις και οι απόψεις μας έβρισκαν ανοιχτά αυτιά στην κοινωνία.”
“Καλό θα ήταν πάντως” κατέληξε “οι υποψήφιοι που υπάρχουν μέχρι στιγμής να πουν τις προτάσεις τους και τις θέσεις τους γι’ αυτόν τον Δήμο, αφού μέχρι σήμερα η συζήτηση έχει εξαντληθεί σε ονόματα και σήματα Συνδυασμών, αλλά και ονόματα υποψηφίων”.
antennes.gr

 

 

1 σχόλιο

  1. Συμβολικό το φόντο της φωτογραφίας; Μπλάτσι ή Βλάστη Εορδαίας!! Την Μέρα του τρανού χορού……(15-8-2009) ανεγνώρισα το προγονικό μου σπίτι………..

    Χρήστο εύχομαι να μοιάσεις τους καταγόμενους Μπλατσιώτες (εκ Μοσχόπολης) αλλά και όπου γη Λιθιώτες που μεγαλουργούν και δεν ξεχνούν την γεννήτρα τους………….

    Καλή επιτυχία στα κοινά……….