Καστοριά

Με πολύ μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο της Google στην Καστοριά  (φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα το σεμινάριο της “Grow Greek Tourism Online” της Google στο κατάμεστο  Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά  με την υποστήριξη του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

Το 2ωρο σεμινάριο με τίτλο «How to Design & Build a Website»  απευθύνονταν σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους των τμημάτων της Καστοριάς.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 450 ήταν όπως αναμενόταν φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά άλλα ανάμεσα τους και αρκετοί πολίτες της πόλης με ενδιαφέρον για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Χρήστος Μπίτζης ο οποίος έχει μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού, του Ιnternet και των online υπηρεσιών.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να μάθουν οι συμμετέχοντες τρόπους δημιουργίας μίας βασικής ιστοσελίδας, προσθήκης σε αυτήν πληροφοριών σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και βασικούς κανόνες που διέπουν τη σχεδίαση και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Στην οργάνωση του σεμιναρίου συμμετείχε ενεργά ομάδα εθελοντών που αποτελούνταν από φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

 

Back to top button